13rules Online Communicatie & Design

13rules is een online design studio die gevestigd is in Leidschendam-Voorburg. 13rules valt onder mijn eenmanszaak Concept ETC, die ik begin 2011 oprichtte. 

Sandor Stikkelman

Begin 2009 liet Sandor zich omscholen tot web designer. Sandor vertelt: "Ik stond op een punt in mijn loopbaan om nu echt mijn hart te volgen en doen wat ik leuk vind om te doen." Het creëren zit hem in het bloed. Hij volgde zijn opleiding bij College of Multimedia.

Vernieuwende technieken als responsive web design en HTML5

Sindsdien verdiept hij zich graag in design en nieuwe technieken als HTML5, CSS3 en Responsive Web Design. In recente projecten past hij deze technieken dan ook toe. "Ik ben parktisch ingesteld. Zodra ik iets nieuws tegen kom en het levert een voordeel op in een online project dan gebruik ik die ook direct." zegt Sandor. Tevens is hij een fan van minimalistisch design.

Sandor vertelt: "Het internet is een vluchtig medium, wil je je bezoekers bereiken dan moet je duidelijk zijn. Ik geloof dan ook in de korte en heldere boodschap door toepassing van minimalisme."

MODX content management systeem

13rules ontwikkelt elke website standaard in het content management systeem van MODX. "MODX is een zeer krachtig en flexibel open source CMS, dat zich aanpast aan elk website ontwerp." vertelt Sandor. Dit resulteert in een grote creatieve vrijheid voor de designer en voor de website eigenaar is dit systeem eenvoudig in het gebruik.

Alex van der Lecq

Alex is een ervaren fotograaf die zijn diensten aanbiedt onder de naam La Lecq Fotografie. Fotograferen doet hij al vanaf zijn 12e jaar. "Ik had een kleine doka in de kelder van mijn ouderlijk huis, waar ik mijn eerste zwart / wit afdrukken maakte." vertelt Alex. Alex verzorgt voor klanten het beeldmateriaal op hun website.