PURE Centre - responsive website

Innerlijke ontwikkeling door ervaren en bewustwording

Responsive website voor PURE Centre

PURE Centre is een centrum voor innerlijke ontwikkeling. Zij geloven in de verandering die innerlijke weerstand met zich meebrengt. Die verandering brengen zij tot stand door hun cliƫnten te laten ervaren en bewust te maken van hun innerlijke kracht. Dit doen ze door middel van Quantum Regressie.

 • gravatar

  Minou

  13 mei, 2013 18:07

  Wat een geluk dat ik een website heb die state of the art is. Ik wilde een simpele en gebruiks-vriendelijke site die overzichtelijk is.
  Nooit gedacht dat de website zo mooi kon zijn naast alles wat ik wilde! Kortom, dankzij de maximalisatie kwaliteit van Sandor Stikkelman en vooral zijn liefde en toewijding voor zijn vak mag ik met trots mijn naam verbinden aan de PURE Centre site!
  Dank je wel, 13rules... YES REALLY RULES :-)

 • gravatar

  Sandor Stikkelman

  13 mei, 2013 18:55

  Minou bedankt voor je leuke reactie en graag gedaan hoor! Met alle liefde en toewijding.....