Wereldwinkel Voorschoten - website

Bevorderen van eerlijke handel

Website voor de Wereldwinkel Voorschoten

Wereldwinkel Voorschoten zit gevestigd in het voormalig Diaconiehuisje in het centrum van Voorschoten. De Wereldwinkel Voorschoten is een stichting. De winkel draait op een grote groep vrijwilligers. Zij hebben als missie om zoveel mogelijk eerlijke handel te verkopen.

 • gravatar

  Eveline Zoet

  30 juni, 2013 17:14

  Ontzettend bedankt voor het maken van onze geweldig mooie website!
  Het is een toegankelijke website geworden.
  Je hebt tijdens het bouwen van de website goed rekening gehouden met onze wensen. Je dacht en denkt goed mee en past de website aan wanneer je merkt dat iets niet goed werkt. Wij zijn je ook erg dankbaar dat je met enige regelmaat nieuwe informatie en foto's op de website voor ons wilt zetten.

 • gravatar

  Sandor Stikkelman

  01 juli, 2013 09:22

  Eveline graag gedaan! Het project heb ik met plezier kunnen doen.