Hoe ontwerpen wij jouw website?

Onze wijze van werken

Het ontwerpen en ontwikkelen van jouw website is een bijzonder proces. Dit proces is niet standaard. We passen het ontwerp en de technische functionaliteiten aan jouw wensen voor jouw doelgroep. Het is dus maatwerk.

Vrijblijvend het gesprek aangaan

Voor je besluit om met 13rules in zee te gaan, hebben we eerst een vrijblijvend gesprek. We peilen het wederzijds vertrouwen en onderzoeken samen hoe wij je kunnen helpen bij het oplossen van je probleem. Hierin geven we je advies in de mogelijkheden.

Design brief

In de design brief verwachten wij van jou dat je de vragen uitgebreid beantwoordt en er goed over nadenkt. Aan de hand van deze brief krijgen wij namelijk een duidelijk beeld van wat je wilt. Daar baseren wij ook ons voorstel op.

Concept ontwikkeling

Zodra jij ons voorstel goedkeurt, starten wij met de ontwikkeling van een concept. In dit concept maken we een functioneel en grafische ontwerp. Hoe de structuur van de website eruit gaat zien en de functies die een bezoeker mag gebruiken op jouw website.

Content voor de website

De content voor je website is de spin in het web. Goede content trekt bezoekers naar je website. Content kun je zelf produceren, heb je daar geen tijd voor maar wel budget dan helpen wij je graag. Wij werken samen met schrijvers en een fotograaf voor professioneel fotomateriaal.

Bouwen website

Na jouw goedkeuring van het concept. Nu begint de bouw van de website. Het ontwerp wordt nu vertaald naar een template in HTML5 en CSS. Vervolgens bouwen we de template in het Content Management Systeem van MODX. We voorzien de responsive website van de geplande functies en richten hem in.

Testen en website online

Tot slot testen we uitgebreid de website en optimaliseren hem voor de zoekmachines. Werkt alles naar behoren dan gaat de website live en dan begint het echte werk. Veel mensen denken dan dat ze klaar zijn als de website online staat.